Prispevki

Uvodno srečanje prostovoljcev Mladinske sekcije UNAS

Uvodno srečanje prostovoljcev Mladinske sekcije UNAS

 

Mladinska sekcija društva za ZN išče nove prostovoljce, zato vabi vse motivirane mlade na uvodno srečanje prostovoljcev Mladinske sekcije UNAS, ki bo potekalo v torek, 08.05.2018 ob 18.00 v prostorih Društva za ZN na  Cankarjevi 1/II v Ljubljani.

 

Mladinska sekcija društva za Združene narode je formalna struktura znotraj društva za Združene narode, ki združuje člane društva v starosti med 15. in 29. letom s skupnim interesom za teme, ki zadevajo področje delovanja OZN.  Sekcija skozi leto organizira različne programe in projekte, namenjene mladim, kot so delavnice, simulacije delovanja ZN, okrogle mize, poletna šola, itd.

 

Prostovoljstvo v Mladinski sekciji omogoča sodelovanje in oblikovanje agende v društvu z več kot 60 letno tradicijo, ki je tudi priznano s strani ZN in deluje v javnem interesu na področju zunanjih zadev. Prostovoljstvo v društvu prinaša nova prijateljstva ter znanja in s tem spodbuja osebno in profesionalno rast posameznika, hkrati pa omogoča mladim dostop do priložnosti, ki jih ponujajo Združeni narodi.

 

Na srečanju 08.05.2018 bo tako potekala predstavitev društva ter projektov in področij, na katerih se angažirajo prostovoljci, po srečanju pa bo sledil brainstorming ter neformalno druženje.

 

Vabljeni, da se pridružite naši ekipi, osvojite nova znanja in spoznate nove ljudi s podobnimi interesi!

 

Izvršni odbor MS UNAS

 

 

Več: https://www.facebook.com/events/241425279930315


O nas

Smo krovna organizacija ljubljanskih mladinskih organizacij!

Podpira nas: 

 

Twitter

Hitri kontakt

Mladinski svet Ljubljane
Bežigrad 6
1000 Ljubljana
E-pošta: info@mslj.si