Prispevki

S feštivalom taborniki obeležujemo svetovni dan zemlje in dan tabornikov!

S feštivalom taborniki obeležujemo svetovni dan zemlje in dan tabornikov!

S FEŠTIVALOM TABORNIKI OBELEŽUJEMO SVETOVNI DAN ZEMLJE IN DAN TABORNIKOV

Do 21. Taborniškega feštivala, ki bo v soboto 22. aprila med 10. in 14 uro v parku Tivoli, nas loči le še nekaj dni. Pripravili smo več kot 40 aktivnih, poučnih, zanimivih, atraktivnih in zabavnih delavnic za otroke in mlade, od katerih bodo večino izvedli taborniki. Nekaj stalnih delavnic pa bo, kot vsa leta, imela tudi policija, vojska, gasilci ki s taborniki dobro sodelujejo ali imajo skupen način dela. Napovemo lahko nekatere najbolj zanimive delavnice, ki jih pripravljajo taborniki: kanujanje, lokostrelstvo, vodna raketa, adrenalinska delavnica Orjaški spust, Pokemon Go away, osvajalec Slovenije, vodni boji, poslikava obrazov, namizni nogomet, scoutball.

Taborniški feštival je največja taborniška prireditev v Ljubljani, ki jo vsako leto organizira Mestna zveza tabornikov Ljubljana, območna organizacija Zveze tabornikov Slovenije, ki v Ljubljani združuje več kot 1800 tabornikov v 14 enotah, imenovanih rodovi.

Taborniški feštival je predvsem namenjen kvalitetnemu preživljanju prostega časa v spomladno prebujajoči se naravi, seveda na taborniški način, kar vključuje mnoge taborniške aktivnosti, skrb za naravo, druženje, telesno aktivnost in sodelovanje z organizacijami, ki s taborniki ves čas dobro sodelujejo. Ves dogodek pa je pripravljen izključno s prostovoljskim delom in predstavlja taborniški način dela, delo mladih z mladimi in za mlade.

Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu.

Taborniki ustvarjamo boljši svet!

Aktualne novice spremljajte na www.mzt.org in na FB (Mestna zveza tabornikov Ljubljana), več informacij

pa je na voljo na elektronskem naslovu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


 939,    19  Apr  2017 ,   Objava: Organizacije MSL

O nas

Smo krovna organizacija ljubljanskih mladinskih organizacij!

Podpira nas: 

 

Twitter

Hitri kontakt

Mladinski svet Ljubljane
Bežigrad 6
1000 Ljubljana
E-pošta: info@mslj.si