PREDAVANJE: DR. ŽELJKO ĆURIĆ

Domov-Arhiv dogodkov-PREDAVANJE: DR. ŽELJKO ĆURIĆ

PREDAVANJE: DR. ŽELJKO ĆURIĆ

Današnji način življenja od človeka zahteva in nalaga zelo veliko. Od njega se pričakuje, da bo uspešen v šoli in odličen v službi, da bo ljubeč življenjski partner in priljubljen med prijatelji, da bo blestel kjerkoli in kadarkoli… Vendar je pot do ideala zelo naporna in zahtevna. Velikokrat se nam kaj zalomi, velikokrat nas kaj vrže ob tla, velikokrat nas kaj demotivira in da bi lahko premagovali vse ovire, ki nam stojijo na poti do uspeha, moramo biti motivirani. V ta namen smo se na MSL odločili organizirati predavanje z dr. Željkom Ćurićem dr. med. spec. na temo »Motivacija in samomotivacija v sodobnem življenju«.

Kdo bo naš predavatelj?

Dr. Željko Ćurić je po poklicu zdravnik psihijater in soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega izobraževanja, usposabljanja in treninge na področju poslovne in športne psihologije ter individualna in skupinska svetovanja na poslovnem in osebnem področju.

Dr. Željko Ćurić je tudi edukator in trener pripadnikov specialne enote in častnikov slovenske policije ter pogajalske enote za teroristične situacije ter situacije ob reševanju talcev.

Reference:

TEDx – Kako vzgojimo samomorilca:
https://www.youtube.com/watch?v=yGL0EUSUyrE 

RTV – Dežurni kritik:
http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174423018 

RTV – Oddaja na kavču:
http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro-prispevki/174363685

Več na:
https://www.facebook.com/miroslav.kragelj/posts/10154514820258537